Wie zijn wij
Bhoss Hotel
Edusoft Plus

Wie zijn wij en wat doen we

Kostbaar is de wijsheid

die door ervaring wordt verkregen

Consultancy


Naast software-ontwikkeling adviseren wij (horeca-)bedrijven inzake hun automatiseringsbehoefte.Onze programmeurs kunnen uw legacy Foxpro 2.6b software geschikt maken voor Visual Foxpro 9.0. Vraag vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.

Edusoft Plus 1986 - heden (dus meer dan 37 jaar!)


Willem Bouwers, CEO Edusoft Plus, founder en software developer.


Edusoft Plus is gestart met enerzijds groepslessen informatica en applicatie-cursussen en anderzijds software development.


Al snel kwamen er vragen om branche-gerelateerde applicaties te ontwikkelen. Hetgeen uiteindelijk heeft geleid tot software development in combinatie met de verkoop van hardware.


Bijvoorbeel de ontwikkeling van het 'eigenzinnige' PMS Bhoss Hotel 90 front-office software voor kleine én middelgrote hotels en B&B's. Zeer complete en betaalbare software, waarvoor een gebruikerscertificaat door Koninklijk Horeca Nederland is afgegeven (ASH). Bhoss staat voor Bouwers Hospitality Software en Systemen.


Automatisering is een belangrijk hulpmiddel voor bestaande processen en informatie-stromen binnen een organisatie. Het is evident de software zo te ontwikkelen, dat bestaande gestructureerde processen kunnen worden verbeterd en/of sneller én gemakkelijker worden uitgevoerd. Edusoft Plus ontwikkeld haar software vanuit dát perspectief, het levert direct herkenbare software op waar de gebruiker snel mee overweg kan!


In de loop van de jaren zijn diverse software-programma's ontwikkeld. Op deze website zijn daar voorbeelden te vinden.


Duizenden boekingen, honderduizenden kassabonnen, miljoenen omzet in de loop van de jaren. Dat zegt wel iets over de continuïteit van de software: Wat goed is blijft!

Edusoft Plus

Software Development

Leeuwarden

EDUSOFT Plus